Az XCBlade Hungary Talent idén is megszervezi a 3on3 Ice Hockey Challenge tornát két korosztályban, ugyanúgy, mint tavaly: U14-es és U16-os játékosoknak.

Pont ez az az esemény, ahol elkezdődött a közös együttműködés a névadó szponzor XCBlade és a Hungary Talent között - és büszkén mondhatjuk, hogy azóta csak szorosabb lett a partneri kapcsolat, hiszen már nem csak a 3on3 eseménynek, hanem a 2019/2020-as szezontól az egész Hungary Talentnek névadó szponzora a forradalmian új korcsolya pengéket gyártó cég.

Épp ezért ez az esemény egy kicsit a szívünkhöz nőtt és szeretnénk szép hagyományt kialakítani belőle.

A helyszín idén is a Vasas Jégcentrum lesz, a torna pedig 2020 június 6-7-én lesz!

Arról, hogy miért nyári időpontban tartjuk az eseményt már tavaly írtunk. Szerencsére már az első alkalom is nagy siker volt, hiszen összesen 16 magyar csapat vett részt - ami a képen is látható!

2019-ben kiváló játékosok vettek részt a tornán, hiszen mondhatjuk, hogy majdnem 70%-a a résztvevőknek magyar válogatott U16, U15, U14-es jégkorongozó volt. Idén is szeretnénk ezt a magas színvonalat megőrizni, sőt, külföldi csapatok részéről is nagy volt az érdeklődés az esemény iránt, így a torna nevében idéntől az International szó is benne lesz!

A következő 3on3 Ice Hockey Challenge tornára március közepén kezdődik a regisztráció. Az U16-os és U14-es korosztályban is 16 csapat indulhat, de idén két szintre osztjuk őket, így A és B szinten is 8-8 csapat versenyez majd. Ezzel biztosítjuk azt, hogy a kisebb egyesületek, akik egész szezonban 3-3 bajnokságban játszanak versenyezhetnek új ellenfelek, sőt, külföldi csapatok ellen is!

Kövessetek minket itt és a Facebookon is, mert hamarosan új információkat osztunk meg veletek!