Örömmel jelentjük be, hogy az idei, nehézségekkel teli évben is megtartjuk a Europe Summer Camp-et - mint eddig mindig, most is a namestovói Hotel Altis csodálatos környezetében!

Sokat kellett várnunk ezzel a döntéssel, érthető okokból, de az utóbbi hetekben minden országból nagyon jó hírek jönnek! A szlovák kormány eddig is az egyik legszigorúbb szabályokkal igyekezett féken tartani a járványt, ami azt eredményezte, hogy az egyik legkevesebb megbetegedés épp Szlovákiában volt, ezért nyugodtan írhatjuk, hogy olyan országban szervezzük meg a nyári tábort, ahol alig volt jelen a vírus, és reméljük, ez így is marad! A szlovák-magyar határt két ütemben nyitják meg júniusban.

Ahhoz, hogy a negyedik évben is minőségi tábort tudjunk szervezni nagyon fontos, hogy a regisztrált játékosokkal minél hamarabb felvegyük a kapcsolatot és minél előbb elkezdjük a teljes program kialakítását. Eddig nagyon sokan regisztráltatok, mondhatjuk, hogy már februárban majdnem teltház volt, de az azóta történtek fényében csak most fog kiderülni számunkra is, hogy hányan szeretnétek élni a lehetőséggel idén is.

A táborról bővebb információt a europesummercamp@gmail.com címen vagy a +36209359569-es telefonszámon lehet kérni.

A 200 eurós előleget június 15-ig kell befizetni. Innentől kezdve pedig minden fontos információt megtaláltok majd a honlapon, illetve a közösségi média oldalainkon. Már novemberben meghirdettük, hogy idén először buszt indítunk Budapestről, azonban ez több okból kifolyólag elmarad - így egyéni utazással kell megoldani a tábor helyszínére való eljutást!