A Gyerek Világbajnokság az eddigi öt év alatt már igazi ünneppé vált - főképp a gyerekeknek. Új kihívást jelent az, hogy minden gyermek olyan csapattársakkal játszik, akikkel a torna reggelén találkozik először.

A meccsek mellett idén is sok program várja a résztvevőket: a már megszokott hivatalos fotózás segítségével megörökítjük azt a csapatot, ami ebben a formájában egyetlen egyszer, a Gyerek Világbajnokság során áll össze - idén pedig az akció fotókat is meg lehet vásárolni a helyszínen az XCBlade Hungary Talent hivatalos fotós partnere, az Utánpótlás Sportfotó jóvoltából.

Az idei évben először a Gyerek Világbajnokság hivatalos kabalájával, Manfréddel is találkozhatnak, aki természetesen szívesen fotózkodik majd bárkivel! Az ingyenes arcfestés keretein belül az országok zászlóit és Manfrédot kérhetik az érdeklődők az arcokra.

A Europe Summer Camp sátránál néhány kérdés megválaszolásával nyerhetnek a résztvevők rengeteg ajándékot: elég hat kérdésre válaszolni és sapkát, pólót és egy rakás más ajándékot nyerhetnek a gyerekek!

Érdemes lesz tehát meglátogatni a Dunaújvárosi Jégcsarnokot február 8-án és 9-én. Gyertek minél többen, hiszen az eredményhirdetéseken idén sem hiányzik majd a DRuMSTeRS dobosainak előadása és az azzal együtt járó órási hangulat!

Várunk mindenkit nagy szeretettel!