Augusztus utolsó hétvégéjén pótoljuk be az áprilisra tervezett, de a koronavírus miatt elmaradt Gyerek Világbajnokságot Székesfehérváron.

Még korábban e-mailben jeleztük, hogy aki nem szeretne részt venni az új időpontban az eseményen, az jelezze felénk, mi pedig azonnal visszautaljuk a nevezési díjat.

Így újra 10 csapatos lesz a Gyerek Világbajnokság 2020. augusztus 29-30-án

Az idei a negyedik alkalom, hogy U12-es korosztályban szervezzük meg a tornát:

2017 - 8 csapat egy jégpályán Dunaújvárosban
2018 - 10 csapat egy jégpályán Dunaújvárosban
2019 - 16 csapat két jégpályán Újpesten és Érden
2020 - 10 csapat egy jégpályán Székesfehérváron

Így nem csak az eredeti dátum változott meg, hanem az is, hogy csak a C pályán szervezzük meg a kétnapos rendezvényt.

Ahogy a képen is látható kétszer öt csapatba sorsoljuk a játékosokat, minden csapat négy csoport meccset és egy helyosztó meccset játszik. Így minden játékosnak garantálni tudjuk az 5 mérkőzést (3 szombaton és 2 vasárnap). Minden meccs 2x20 perces lesz teljes pályán.

Az új szponzori kapcsolatunk eredményeként minden résztvevőnek, aki Székesfehérváron kívülről utazik a tornára ingyen tudunk biztosítani szállást reggelivel együtt!

A hotel elérhetősége:
https://sporthotelfehervar.hu/

Addig is mindenkinek szép nyarat kívánunk - és természetesen továbbra is tartjuk, hogy aki az új időpontban nem tud részt venni a tornán, annak visszautaljuk a nevezési díjat. Azt, hogy ki, melyik csapatban fog játszani és kik lesznek a csapattársai, illetve az edzői a csapatoknak július 1-jén hirdetjük ki!