Nagyon nagy örömmel jelentjük, hogy idén már ötödik alkalommal szervezzük meg a Gyerek Világbajnokságot, és már második alkalommal fogjuk a mini korosztályon belül két külön korcsoportban lebonyolítani a tornát!

Az U10-es tornán a 2010-ben született játékosok, míg az U9-es tornán a 2011-es és annál fiatalabb hokisok mérhetik össze erejüket.

Tavaly az U10-es tornán 16, míg az U9-es tornán 12 csapat versenyzett egymással. Az esemény színvonala és híre még az ötödik évben is emelkedő tendenciát mutat, mivel idén 370 játékos versenyez majd februárban: 8-án az U9-esek, míg 9-én az U10-esek mérik össze az erejüket, igazi, 16 csapatos tornán a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az U9-es és U10-es torna névsora az alábbi linkeken elérhető:
U9
U10

Aki bármilyen okból lemaradt a regisztrációról vagy a befizetésről, az hívja a +36209359569-es számot vagy írjon a gyerekvilagbajnoksag@gmail.com címre, mert néhány szabad hely még elérhető.

Kövessétek a honlapunkat és Facebook oldalunkat, mivel a tornák lebonyolításával és a csapatok edzőivel kapcsolatosan hamarosan jelentkezünk - emellett pedig folyamatosan fontos információkat tudhattok meg a következő hetekben.

Idetartozó hír, hogy már lehet regisztrálni az U12-es Gyerek Világbajnokságra, amely idén először az Székesfehérvári jégpályán lesz.