Február 8-án és 9-én újra a Gyerek Világbajnokság keretein belül lépnek jégre gyerekek - ezúttal már az ötödik alkalommal.

Ennek megfelelően természetesen a hivatalos sorsolás is elkészült már amit a plakáton láthatnak.

U10 plakát

U9 plakát

U10 csapatbeosztás

U9 csapatbeosztás

Itt az is fel van tüntetve, hogy ki, mikor kezdi meg a tornát - ez a résztvevők számára fontos, hiszen egy órával a kezdési idő előtt ott kell lenni a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, mivel regisztrálnia kell mindenkinek!

Az öltözők beosztása a helyszínen, a főbejáratnál és az öltözőknél lesz olvasható. Fontos, hogy a játékosok foglalkoztatása egész nap a velük lévő edző felelőssége, de természetesen a szülők is ugyanúgy ott lehetnek az öltözőben, ahogy minden más tornán. Ami nagyon fontos: szurkolni csak a lelátóról lehet, a palánk mellett és a jégen tartózkodni a stábon és a játékosokon kívül mindenki másnak tilos!

A torna ideje alatt természetesen folyamatos lesz az orvosi felügyelet.

Az ebédlőbe a szülők nem tudják elkísérni a csapatokat, mivel szigorú időkorlátok lesznek és a férőhely korlátozott. A jégpálya büféje azonban nyitva lesz.

Nagyon fontos az is, hogy minden játékos hozza a saját sportszárát!

A regisztráció reggel 6 óra 30 perckor kezdődik, onnantól érkezési sorrendben történik a regisztráció, amíg minden résztvevő meg nem érkezik! Nagyon fontos, hogy érvényes orvosi igazolással rendelkeznie kell a játékosnak, de ezt NEM kell magukkal hozni, mivel az MJSZ honlapján ellenőrizni tudjuk!

Minden csapat edzőjénél ott lesznek a mezek, amikben a játékosok játszani fognak - ezt az edzők fogják kiosztani. Ezeket a torna után vissza kell adni az edzőknek!

A saját névvel és számmal ellátott mezben NEM tud játszani a gyermek a tornán! A külön megrendelt mezeket délelőtt kilenc óra után tudják átvenni a shopban.

Már csak párat kell aludni és indulunk!