Hungary Talent

Öt éves a Hungary Talent!

2020-11-29 11:49:57

2015-ben alakult meg és azóta rengeteg eseményt szervezett a Hungary Talent, külön öröm, hogy ezekkel az eseményekkel rengeteg gyerek fejlődéséhez és boldogságához járulhattunk hozzá!

Az eseményeken kívül minden fronton szeretnénk fejlődni - ezért is hoztuk létre a Hungary Talent Database oldalt. A koronavírus első hullámában született az ötlet - azóta pedig rengeteg időt és energiát fektettünk abba, hogy még 2020-ban el tudjuk indítani az oldalt.

A különleges, egyedi megoldásokkal teli oldal honlapját itt találjátok:
https://www.hungarytalentdb.hu/

Azóta pedig Facebookon és Instagramon is létrehoztunk profilt:
https://www.facebook.com/htdatabase/
https://www.instagram.com/hungary_talent_database/


MI AZ A HTDB?

Jártatok már az Elite Prospects oldalán? Ha igen, akkor a Hungary Talent Database oldalának koncepciója nem lesz ismeretlen. A HTDB egy olyan oldal, ahol bármelyik játékos, aki valaha részt vett bármilyen Hungary Talent eseményen meg tudja csinálni a saját profil oldalát.

Itt visszamenőleg minden esemény, amit a Hungary Talent szervezett fent van, ezek közül pedig bárki kiválaszthatja, hogy melyiken vett részt. Minden játékos profilképe mellé betehet egy rövid leírást, beírhatja a korábbi és épp aktuális egyesületet, ahol jégkorongozik – illetve feltölthet 20 darab képet és 2 videót, kizárólag olyat, amik a Hungary Talent eseményeken készültek.

Mondhatjuk tehát, hogy a nagyok után, először a Hungary Talent felületén a kicsiknek is lesz saját Elite Prospects oldaluk!