2021-ben már a második szezonban indítja el az Elit Képzést a Hungary Talent szervezőgárdája - igaz, idén a tavalyitól eltérő formátumban.

Tavaly a korlátozások miatt csak edzéseket tudtunk tartani az egynapos campek helyett - idén azonban visszatérünk az eredeti terveinkhez. Bízunk abban, hogy májusban már zökkenőmentesen el tudjuk indítani az Elit Képzés programot.

2021-ben kilenc korosztály vehet részt a programon a 2005-ösöktől egészen a 2013-ig. Minden korosztálynak, ahogy az a plakáton is látható, májusban és júniusban megterveztünk egy egynapos, az iskola utáni időszakban pedig egy ötnapos campet. Így minden résztvevő 10-11 intenzív napon keresztül tud fejlődni nyáron ebben a három hónapban is.

Egy nap az Elit Képzés campen reggel 8-tól délután 4-ig tart és a következő van benne:
- 2 jeges edzés
- 2 száraz edzés
- tízórai, ebéd, uzsonna - tehát egésznapos full service

Egy nyolc órás turnusban tehát négy aktív órát töltenek el a játékosok - mozgalmas a program. Emellett az étkezésre is külön figyelmet fordítunk, prezentációt is tartunk a játékosoknak, amiben igyekszünk megmutatni, hogy egy profi jégkorongozónak hogyan kell táplálkoznia, és mit jelent az, hogy egészséges életmódot folytat valaki.

A délelőtti edzésen öt állomás lesz, ahol bottechnika, korcsolya és agility fejlesztő feladatok lesznek főszerepben. Délután a jeges edzésen félórát csak a korcsolyatechnikát csiszoljuk, félórát pedig játszunk.

Az edzői stáb is bővül külföldi szakemberekkel, sőt, a nagyobbik korosztályoknak erőnléti edzőt is biztosítunk.

A regisztáció április 10-én kezdődik!

Tavaly azt tapasztaltuk, hogy nagyon sokan voltak, akik részt szerettek volna venni az edzéseken, de nem tudtak, mivel ez elsősorban Hungary Talent játékosoknak szólt. Sajnos ez az idei évben sem lesz másképp, mivel minden korosztályban maximum 35-45 játékos kap meghívást, abból pedig csak 26 játékossal és 4 kapussal tudunk foglalkozni egy napon, hogy a képzések magas minősége ne sérüljön.