Idén először a Hungary Talent szervezői májusban és júniusban minden hétvégén megszervezték az Érdi jégpályán az új, Elit Képzés fejlesztő foglalkozást a 2005-2011 közötti korosztálynak.

Júliusban minden korosztályban 5 napos napközi campben fejlődhettek a játékosok.
2020. július 13-17-ig a 2005/06 és 07/08-as korosztály
2020. július 27-31-ig a 2009 és 2010/11-es korosztály

Már 2019 szeptemberében elkezdtük szervezni az Elit Képzést, amit hétvégi, egész napos programokkal terveztünk lebonyolítani több korosztályban. Sajnos a koronavírus közbeszólt és korlátozott létszámmal, szigorú feltételek mellett, más formátumban kellett megszerveznünk az eseményeket.

Csak május 3-án kaptuk a hírt, hogy május 9-én elkezdhetjük az edzéseket - két nap alatt dolgozták ki a regisztrációs rendszert az informatikusok, hogy a meghívott gyerekek regisztrálni tudjanak.

Összesen 104 edzést tartottunk a tehetséges fiatal játékosoknak, akik a jeges tréningek legmodernebb formáival ismerkedhettek meg.

Az egész program vezető edzője a skill coach David Minarik volt, mellette pedig rengeteg utánpótlás edző segítette a szakmai munka sikerességét: Szajbert Krisztián, Keszthelyi Miklós, Arany Máté, Babic Vladimir, Kukucska Balázs, Jávorics Gábor, Barabás Miklós, Markó István, Kedves Alfréd, Székely Csaba, Borbás Gergely, Hajek Márk, Hegyi Ádám és két fiatal segítő Vojnits Bence és Somogyi Natan.

Mindenkinek sikeres szezont kívánunk!

És még valami. Végül egy videót mutatunk nektek ahol a 2005/06-os korosztály egyik különleges edzésébe pillanthattok be. A lézer lövöldözéssel igazán egyedi, színes és játékos módon fejleszthették korcsolya technikájukat a fiatal játékosok.