Pár nappal ezelőtt bemutattuk az U16-os és U14-es korosztály edzőit - most pedig következnek az U12, U11, U10 és U9 korosztályokkal foglalkozó szakemberek.

Az Elit Képzéshez idén két új korosztály, a 2012-es és 2013-as csatlakozott. Ehhez nyilván az edzői stábot is bővíteni kellett: 6 "régi motoros" mellett 6 új érkezőnk is van, tehát összesen 12 szakembertől tanulnak majd a gyerekek!

A két szlovák edzőről, Dávid Minarikról és Szegin Tomasról már írtunk.

A legrutinosabb edzők Keszthelyi Miklós és Barabás Miklós lesznek, akik nagyon régóta foglalkoznak ezzel a korosztállyal klub szinten is. Keszthelyi Miklós már több mint 20 éve vezetőedző U10-U8 korosztályokban, de mindkettőjüknek hihetetlen érzéke van a munkához!

Nagyon örülünk, hogy Kukucska Balázs már több éve stabil tag nálunk, nagyon szeretünk vele dolgozni, mellette pedig egy új, rutinos edzővel bővült a stábunk, hiszen csatlakozik Hegyi Ádám is. Ádám nagyon magas szintre jutott el az utóbbi években komoly munkának és a hozzáállásának köszönhetően. Az U10-es korosztályban már felzárkózott a legjobb edzők mellé, most pedig az U12-es korosztállyal fog dolgozni.

A hat edző mellett három új és egy régi ismerős másodedző dolgozik majd. Bundzik Ádám szlovák/magyar szakember, aki már három éve dolgozik Magyarországon. Varga Balázs nevével többször találkozattunk már a torna sorozaton, Kedves Alfréd pedig évek óta dolgozik megbízhatóan nálunk. Három alkalommal vendég edzőként érkezik Magosi Bálint, a Miskolc meghatározó csatára, aminek nagyon örülünk - csak remélni tudjuk, hogy pár év múlva rendszeres Hungary Talent edző lesz.

A legkisebb korosztály kapus képzésén két edző, Székely Csaba és Gyenes Dávid felváltva foglalkozik majd a hálóőrökkel.

Nagyon várjuk, hogy elkezdődjön az Elit Képzés - de addig is, kövessetek minket Facebookon és Instagramon!