Ahogy arról már korábban hírt adtunk, újabb tornával bővül a Hungary Talent események száma. A Europe Select Tournament elsőre három korosztály, a 2008-as, 2009-es és 2010-es csapatait várja. Minden tornán maximum nyolc csapat indulhat.

A tornára kizárólag select csapatok regisztrálhatnak - nagyon szeretnénk külföldi csapatokat is a résztvevők között látni, nem titkolt célunk, hogy 8 különböző országból érkezzen a 8 select csapat. Ezt azonban az első évben nem látjuk reálisnak, azonban már most több szlovák és cseh csapat jelezte, hogy szívesen venne részt a megmérettetésen.

A jégkorong torna mellett nagyon színes programokkal készülnek a szervezők, hogy a játékosok fejlődése mellett a szülők is élvezzék a tornát.

Az Alis Resort gyönyörű környék és kiváló helyszín egy ilyen rendezvényre. Sajnos a szülők elszállásolását nem tudjuk biztosítani az Altis Resortban, de a környéken számos szállás közül lehet válogatni. A szervezők természetesen minden résztvevőnek és edzőnek biztosítják a szállást és a napi négy étkezést az Altis Resortban!

A célunk pedig természetesen itt is ugyanaz, mint bármelyik másik eseményünknél: hagyományt teremteni, és életre szóló élményeket biztosítani. Bízunk benne, hogy ez a Europe Select Tournament-tel is sikerülni fog!