Idén már a kilencedik alkalommal szervezzük meg a Gyerek Világbajnokságot, ahol most a 2013-2016-os korosztályos játékosok vehetnek részt két korosztályban, az U12-ben és az U10-ben. 

Az U12-es korcsoportba ezúttal a 2013-2014-ben született fiúkat és a 2012-2013-2014-ben született lányokat várjuk. Az esemény két napos lesz augusztus 31-én és szeptember 1-jén. Érdemes időben regisztrálni és befizetni a regisztrációs díjat, mert ahogy eddig, most is csak 10 csapatos tornát szervezünk, így a helyek korlátozottak – 170 játékos tud majd jégre lépni az egész országból. 

Az U10-es korcsoportba minden szintről várjuk a játékosokat, így A, B, C szintű jégkorongozók egyaránt regisztrálhatnak az eseményre, amit idén először két szintre próbálunk szétbontani.

Az U10 A és B szintű eseménye szeptember 8-án, vasárnap lesz az Érdi Jégcsarnokban, ahova 2015-ös és 2016-os születésű fiúkat, és egy évvel idősebb lányokat várunk. Ők több mint 2-3 éve jégkorongoznak bajnokságokban. 

Az U10 B és C szintű eseménye szeptember 7-én, szombaton lesz. Ide is a 2015-ös és 2016-os születésű fiúkat, és akár egy évvel idősebb lányokat várjuk, viszont itt lesz néhány hely a fiatalabb fiúknak, így 2017-esek is regisztrálhatnak. 

A nevezési díj idén is változatlan: 

U12 korosztály 29.500 Ft

U10 korosztály 24.500 Ft

A regisztrációs ablak július 8. és augusztus 8. között, egy hónapon keresztül lesz nyitva.

Regisztráció

A jelentkezés és regisztráció továbbra is hasonlóan működik mint tavaly: ahogy beneveznek a játékosok, a szervezők kisorsolják, hogy melyik játékos, melyik csapatban fog játszani. Az alakulatok élén a már megszokott módon 2023-ben is magyar utánpótlásedzők állnak majd.

A tornán minden résztvevő hat meccset játszik garantáltan.

Regisztrációhoz kérjük kattintsanak a fenti menüsorban a "Regisztráció" fülre majd válasszák ki, hogy melyik korosztályba szeretnének nevezni - a felugró oldalon már a megszokott módon regisztrálhatnak. Nagyon fontos, hogy jó e-mail címet adjanak meg a regisztrációnál, mert csak így fog eljutni Önökhöz a visszaigazoló e-mail. Enélkül, bár a mi adatbázisunkban szerepelni fog a játékos, értesíteni nem fogjuk tudni Önöket!

A Gyerek Világbajnokság filozófiája továbbra is az, hogy közelebb hozza egymáshoz a magyar jégkorong utánpótlás játékosait. Azok, akik a bajnokságban ellenfelekként kergették a korongot, ezen a tornán egymással, egymásért játszanak. Emellett pedig nem csak új barátokkal gazdagodhatnak a gyerekek, hanem életre szóló élményekkel is - meg persze mindenki hazavihet egy különleges, egyedi érmet, korongot, matricát, nyakbaakasztót, kulacsot és egy saját névre szóló minimezt!

Gyertek, legyetek ti is világbajnokok!