Nagy örömmel jelentjük, hogy február 3-án kezdődik és július 30-ig tart a hetedik jégkorong Gyerek Világbajnokság nevezési időszaka – így tehát a kiváló torna 2023-ban is folytatódik!

A tavalyi évhez hasonlóan 2023-ban is három korcsoportnak szervezzük meg az eseményt, a plakátokon látható időpontokban. A legkisebb U10-es korosztály szeptember 9-én, az U13-asok egy nappal később, szeptember 10-én játszanak majd az Érdi Jégcsarnok jegén. Az U12-es korosztály két napon, szeptember 2-3-án versenyez majd.

A csapatok idén is az A csoportos világbajnokságon résztvevő országok neveit viselik majd – szerencsére most már nem kell ideírnunk, hogy Magyarországgal kiegészítve, hiszen a mieink is a legjobbak között lépnek jégre!

A jelentkezés és regisztráció továbbra is hasonlóan működik mint tavaly: ahogy beneveznek a játékosok, a szervezők kisorsolják, hogy melyik játékos, melyik csapatban fog játszani. Az alakulatok élén a már megszokott módon 2023-ben is magyar utánpótlásedzők állnak majd.
A tornán minden résztvevő hat meccset játszik garantáltan.
Regisztrációhoz kérjük kattintsanak a fenti menüsorban a "Regisztráció" fülre majd válasszák ki, hogy melyik korosztályba szeretnének nevezni - a felugró oldalon már a megszokott módon regisztrálhatnak. Nagyon fontos, hogy jó e-mail címet adjanak meg a regisztrációnál, mert csak így fog eljutni Önökhöz a visszaigazoló e-mail. Enélkül, bár a mi adatbázisunkban szerepelni fog a játékos, értesíteni nem fogjuk tudni Önöket!
A Gyerek Világbajnokság filozófiája továbbra is az, hogy közelebb hozza egymáshoz a magyar jégkorong utánpótlás játékosait. Azok, akik a bajnokságban ellenfelekként kergették a korongot, ezen a tornán egymással, egymásért játszanak. Emellett pedig nem csak új barátokkal gazdagodhatnak a gyerekek, hanem életre szóló élményekkel is - meg persze mindenki hazavihet egy különleges, egyedi érmet, korongot, matricát, nyakbaakasztót, kulacsot és egy saját névre szóló minimezt!
Gyertek, legyetek ti is világbajnokok!