Nagy örömmel jelentjük, hogy november 20-án megkezdődik, és február 28-ig tart a hetedik jégkorong Gyermek Világbajnokság nevezési időszaka - így tehát a kiváló torna 2022-ben is folytatódik!
A tavalyi évhez hasonlóan 2022-ben is három korcsoport, az U9-es, U10-es és az U12-es mérkőzik egymással. A legkisebbek április 30-án, míg az U10-esek egy nappal később, május 1-jén játszanak majd az Érdi Jégcsarnok jegén. Az U12-es korosztály két napon, április 22-23-án versenyez majd.
A csapatok idén is az A csoportos világbajnokságán résztvevő országok neveit viselték. Természetesen egy változtatással: nálunk Magyarország is a legjobbak között versenyez!
A jelentkezés és regisztráció továbbra is hasonlóan működik mint tavaly: ahogy beneveznek a játékosok, a szervezők kisorsolják, hogy melyik játékos, melyik csapatban fog játszani. Az alakulatok élén a már megszokott módon 2022-ben is magyar utánpótlásedzők állnak majd.

A tornán minden résztvevő hat meccset játszik garantáltan.
Regisztrációhoz kérjük kattintsanak a fenti menüsorban a "Regisztráció" fülre majd válasszák ki, hogy melyik korosztályba szeretnének nevezni - a felugró oldalon már a megszokott módon regisztrálhatnak. Nagyon fontos, hogy jó e-mail címet adjanak meg a regisztrációnál, mert csak így fog eljutni Önökhöz a visszaigazoló e-mail. Enélkül, bár a mi adatbázisunkban szerepelni fog a játékos, értesíteni nem fogjuk tudni Önöket!
A Gyerekvilágbajnokság filozófiája továbbra is az, hogy közelebb hozza egymáshoz a magyar jégkorong utánpótlás játékosait. Azok, akik a bajnokságban ellenfelekként kergették a korongot, ezen a tornán egymással, egymásért játszanak. Emellett pedig nem csak új barátokkal gazdagodhatnak a gyerekek, hanem életre szóló élményekkel is - meg persze mindenki hazavihet egy különleges, egyedi érmet, korongot, matricát, nyakbaakasztót, kulacsot és egy saját névre szóló minimezt!
Gyertek, legyetek ti is világbajnokok!