Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy a 2017-es Jégkorong Gyerekvilágbajnokság regisztrációs időszaka elindult. Mostantól várjuk az U10-es és U12-es tornára a jelentkezőket!

A Magyar Jégkorong Szövetség szakmai támogatásával megvalósuló tornán a tavalyi szezonban tizenhat csapat versengett négy négyes csoportban. A csapatok az adott év A csoportos világbajnokságán résztvevő országok neveit viselték. 
Egész Magyarország területéről érkeztek játékosok, hogy jégkorongozni tanuljanak, nevessenek, izzadjanak. Ezek összessége pedig olyan mosolyt fakasztott, amely emlékként kíséri majd őket egész életükben. 

A tavalyi torna végeredménye:

1., NÉMETORSZÁG
2., SZLOVÁKIA
3., OROSZORSZÁG
4., CSEHORSZÁG
5., LETTORSZÁG
6., DÁNIA
7., MAGYARORSZÁG
8., FINNORSZÁG
9., KANADA
10., USA
11., SVÁJC
12., NORVÉGIA
13., SVÉDORSZÁG
14., KAZAHSZTÁN
15., FEHÉROROSZORSZÁG
16., FRANCIAORSZÁG

Óriási öröm számunkra, hogy nem csak azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy a kezdeményezés 2016-ban is tovább robog: idén nem csak egy korosztályban, hanem egyből két korcsoportban mérkőznek majd meg a gyerekek két helyszínen. Míg Dunaújvárosban az U10-esek csapnak majd össze 2017. március 5-én, addig Újpesten az U12-es hokisok mérkőzhetnek majd 2017. április 22-23-án.

A jelentkezés és regisztráció továbbra is hasonlóan működik mint tavaly: ahogy beneveznek a játékosok, a szervezők kisorsolják, hogy melyik játékos, melyik csapatban fog játszani. Az alakulatok élén idén is magyar utánpótlásedzők állnak majd.

A tornán minden résztvevő hat meccset játszik garantáltan (2x12 perces mérkőzéseket).

Regisztrációhoz kérjük kattintsanak a fenti menüsorban a "Regisztráció" fülre majd válasszák ki, hogy melyik korosztályba szeretnének nevezni - a felugró oldalon már a tavalyi, megszokott módon regisztrálhatnak.

Alig várjuk a kezdést, az óriási érdeklődésre való tekintettel pedig azt ajánljuk, mindenki minél hamarabb biztosítsa a helyét a tornán! Garantáljuk, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodnak majd a játékosok!

Gyertek, legyetek ti is világbajnokok!