Hungary Talent

Az XCBlade Hungary Talent is csatlakozik a Nagy Játéknap-hoz!

2020-03-30 19:23:42

Világméretű kezdeményezéshez csatlakozik az XCBlade Hungary Talent csapata. A Zuglóból útjára indult program szervezőinek szándéka szerint 2020. május 1-jén Nagy Játéknap otthona lesz a Föld. Az előkészítés kontaktmentes kapcsolatokon keresztül történik, az egészség és a biztonság jegyében. A csatlakozóknak csupán egyetlen feladatuk van: játszani és internetes felületeiken közzétenni a játékszabályokat. Az esemény hivatalos himnuszát hazai sztárok készítik.

„2020. május 1-jén pontban déli 12 órakor álljunk meg egy órára játszani szerte a világban. A játék első percében gondoljunk arra, hogy egészséges a Föld, nem léteznek betegségek, megállítjuk a vírus terjedését - az összefogás, a szeretet erejével. Aztán jöhet a játék! Mindenki azt játszana, amit szeretne - az online és telefonos játékok kivételével. Hiszem, hogy a játék ereje, energiája le tudja győzni azt a félelmet, ami kialakult az emberekben. Ha ezen a napon 12-13 óra között körbeérne a világon a kezdeményezés, valahogy úgy, mint a szilveszter, az akkora erőt tudna mozgósítani, hogy bármit legyőzne. Mindenki ott segít most, ahol tud. Megmozdult Magyarország, megmozdult a világ. Szóljunk közösen mind a 7 és félmilliárd embernek a Földön, és használjuk a felszabadító játékenergiát. Lökjük félre a félelmet, legalább arra az egy órára. Mutassuk meg, mi, magyarok, hogy is kell igazán összefogni. Ha mindenki csak a szomszédjának szólna, körbe is érnénk. Van még időnk! Játszani mindenki szeret. Játszani kell. Játszani szabad. Még a legnehezebb időkben is. A játék varázsa minden korosztályt magával ragad, hiszen a lényege éppen az embernek az a képessége, hogy a valóságot tükrözve, akár át is alakíthatja azt” – fogalmaz Vörös Eszter ötletgazda, egy négygyermekes édesanya Zuglóból.

Úgy gondoljuk, hogy a pozitív gondolatoknak és a játéknak ebben a nehéz helyzetben is óriási szerepe van, így örömmel állunk a kezdeményezés mellé, amelyről hamarosan több információval jelentkezünk!

Médiatámogató:
Retro Rádió Sztársáv Csapata és Várkonyi Attila Dj Dominique

A már csatlakozók:
741 projektcsapat
Blaupunkt Mobile Phones Europe
Both Zoltán vadállatbefogó
Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Földessy Margit Szindra Színiakadémia és tanítványai
HTM Mobile Kft.
Magyar Atlétikai Szövetség
Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség
Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata
Magyar Paralimpiai Bizottság
Magyar Sakkszövetség
Magyar Teátrumi Társaság
Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség
MOTO GP magyar, amerikai, olasz és spanyol versenyzői
team4event.hu
Telekom Veszprém Férfi Kézilabda Sport Egyesület
Zuglói Sasok Sportegyesület
XCBlade Hungary Talent