Hungary Talent

Hungary Talent torna - Érden!

2019-01-25 17:18:33

Egész pályás tornán vesz részt a 2009-es korosztály a nemrég átadott érdi jégcsarnokban február 25-én.

A Hungary Talent két csapattal vesz részt a megmérettetésen, ahol egy nagyon erős szlovák csapat, a Slovak Vampires is az ellenfelek között lesz. Velük decemberben már találkozunk Ceske Budejoviceben, ahol 4:2-re kaptunk ki tőlük. Fontos azért megemlíteni a Slovak Vampires csapatáról, hogy később aztán ezt a cseh tornát meg is nyerték (ráadásul több tornára is készülnek a szezon végéig: áprilisban Rigába utaznak, előtte pedig Telcsbe mennek, ahol a Hungary Talent csapata is a résztvevők között lesz!).

Nagyon köszönjük az UTE 2008-as csapatának, aki minden bizonnyal kiváló edző partnerünk lesz a nemrég megnyitott érdi jégpályán, ahol a jövőben sok rendezvényt szeretnénk megrendezni.

Az érdi tornán résztvevő két csapatból válogatjuk majd ki azt az utazó keretet, ami a World Talent Tournamentre utazik a csehországi Telcsbe.

Az ilyen hazai és külföldi tornák azért nagyon hasznosak, mert bár az egész éves, saját klubban zajló munka nagyon fontos, de az ilyen megmérettetéseken rengeteget lehet fejlődni, hiszen ez egy plusz lehetőség arra, hogy kiváló csapatok, tehetséges játékosok ellen mérjék fel magukat a játékosok!