Hungary Talent

Komoly támogatóval kötött szerződést az XCBlade Hungary Talent

2020-02-28 18:13:08

Idén áprilisban lesz 5 éves a Hungary Talent. 2019 szeptemberében már sikerült egy komoly együttműködést aláírni a névadó szponzorunkkal, most pedig a BAUER jégkorong márka és a Marczi Skate jégkorongos bolt csatlakozott hozzánk.

Fontos megemlíteni, hogy a Marczi Skate az egyedüli támogatónk, aki az indulásunk óta velünk van, hiszen már 5 éve a Gyerek Világbajnokság és 3 éve a Europe Summer Camp támogatója!

A jégkorong szezonnak sok helyen hamarosan vége lesz, de nekünk csak most kezdődik igazán, hiszen komoly esemény sorozat vár ránk áprilistól egészen júliusig. Összesen 23 esemény lesz, amiben benne van a Steel Bulls Cup, a 3on3 Challenge, a Gyerek Világbajnokság, az új Elit Képzés és persze a Europe Summer Camp is.

Ebből is látszik, hogy a jégkorong már 12 hónapos sporttá válik, a hagyományos jégkorong nemzeteknél már régebb óta így van - ez is azt mutatja, hogy Magyarország és a magyar jégkorong töretlenül fejlődik.

A BAUER-nek és a Marczi Skate-nek nagyon fontos szerepe lesz a Hungary Select és Elit Képzés eseményeken, hiszen a szezon végi 8 tornán minden játékos BAUER szerelésben fog játszani - az Elit Képzésen pedig minden alkalommal BAUER felszerelésben lépnek jégre a gyerekek és az edzők is!

A következő két évben ebben a szettben játszanak majd a fiúk és a lányok:

Nektek hogy tetszik?