Hungary Talent

Try-Out nap januárban

2022-12-05 16:53:27

Nagyon sokan érdeklődtek már, hogy mikor indítjuk a 2014-es és 2015-ös korosztálynak a Try-Out napot – ahol a legjobbaknak lehetősége lesz csatlakozni a Hungary Talent csapatokhoz. Végre a válasz is megvan a kérdésre: januárban következik az első ilyen esemény.

Igaz, hogy a 2014-es Try-Out napot megtartottuk tavaly, sőt, egy csehországi tornán is részt vettünk áprilisban, viszont azóta nagyon sok idő eltelt már.

Rengeteg tornát szerveztünk és sok eseményre utaztunk az utóbbi években a 2010-2013 közötti korosztályokkal – a folytatást is hasonlóan tervezzük, ezért szeretnénk kialakítani egy nagyon erős magot a következő két korosztályban is.

Azt már mindenki tudja talán, hogy a Hungary Talent nem egyenlő a magyar válogatottal, mi csupán lehetőséget biztosítunk arra, hogy a szezon közben több minőségi meccsen és tornán lépjenek jégre a gyerekek, akik így komoly ellenfelek ellen mérhetik fel a tudásukat a következő 3-4 évben.

Aki járt nálunk tavaly Try-Out napon vagy Elit Képzésen, azoknak elküldtük már korábban a regisztráció linkjét a kódokkal együtt. Mindenki más pedig, ha szeretné kipróbálni magát a legjobbak között, és 2014-ben vagy 2015-ben született, írjon a megfelelő e-mail címre: hungarytalent2014@gmail.com vagy hungarytalent2015@gmail.com, de érdeklődni lehet a +36305632244telefonszámon is.

A Try-Out nap egy háromórás esemény, ahol egy edzésen és egy tornán vesznek részt a játékosok. A regisztráció után mindenki megkapja a visszaigazoló e-mailt, amiben minden információ benne lesz. Az esemény díja 7 ezer forint.