2007-ben elkezdődött egy hagyomány, akkor persze még nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen presztízs esemény kerekedik majd belőle, hiszen a 2019-es tornán 13 országból voltak csapatok - azt pedig csak zárójelben jegyzem meg, hogy a 2020-as decemberi tornára nagy eséllyel négy kontinensről érkeznek majd a résztvevők!

De ne szaladjunk ennyire előre. 2015-ben mutattuk be a Santa Claus Cup logóját és ekkor adtunk új arculatot az eseménynek azzal az egyértelmű céllal, hogy megismerjék a tornát minél több helyen. Azt hiszem, ez sikerült, mert bármelyik szomszédos országba látogattunk el, mindenhol találkoztunk sapkákkal vagy egyéb Santa Claus logós tárggyal.

Így a következő lépés számunkra, hogy ha már a gyerekek és szülők ismerik a torna logóját, akkor arra is emlékezzenek majd, hogy pontosan hányadik tornán jártak nálunk.

Tavaly egy finom változtatást csináltunk a logónál, hiszen belekerült a lóhere, abba pedig a 13-as szám. Innentől minden évben lesz az eredeti logó mellett egy új is, ami csak az adott évre fog szólni, és arra fogja emlékeztetni a résztvevőket, hogy például "mi a 14. Santa Claus tornán vettünk részt".

Ki tudja, lehet, hogy 10-15 év múlva, amikor a játékosok például már szülők lesznek, arról mesélnek majd a saját gyerekeiknek, hogy részt vettek valamelyik Santa Claus tornán.

Nekünk, szervezőknek egyértelmű céljaink vannak a tornával: szeretnénk olyan hagyományt kialakítani, amit csak nagyon kevés helyen tudnak überelni, szeretnénk a legjobbak lenni!

Innentől kezdve tehát az eredeti logó mellett minden évben egy új logó lesz a főszerepben. Nektek hogy tetszik a 14. Santa Claus Cup logója?

A torna időpontjaival és minden más, fontos információval hamarosan érkezünk.