A méltán népszerű Santa Claus Cup nemzetközi utánpótlás jégkorong torna a következő három évre Győrbe költözik.

Több éve játszottunk a gondolattal, hogy mi lenne ha... Évről évre szembesültünk azzal, hogy egyre nehezebb megszervezni Dunaújvárosban az eseményt – egészen egyszerűen azért, mert kinőttük a város és az infrastruktúra adta lehetőségeket. Hiába imádjuk a helyszínt és hiába szerves része a Santa Claus Cup történetének Dunaújváros, előre kell lépnünk és magasabb szintre kell emelnünk az eseményt. Ettől függetlenül Európa szerte sok éven át vitték a csapatok Dunaújváros hírnevét, és sokan sokáig fognak még emlékezni azokra a tornákra, amelyeket dunaújvárosi jégen szerveztünk.

Szerencsére a folytatás is biztosított: több hónapos tárgyalás végén sikerült a győri városvezetéssel és a jégpályát üzemeltető HC Győri ETO egyesülettel hároméves szerződést aláírnunk.

Ennek megfelelően már nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy a 16. Santa Claus Cup idén is a legjobb és legnagyobb utánpótlás tornája legyen Európának – és hogy minél nagyobb élményt adjunk az idelátogató játékosoknak, edzőknek és szülőknek.