A Hungary Talent szervezésében az idei szezonban indul az XCBlade 3-on-3 Ice Hockey Challenge az U16-os és U14-es korosztálynak. Azért nekik, mert ennek a korosztálynak nagyon kevés eseményt szerveznek - úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy ők is egy színvonalas és izgalmas megmérettetésen vehessenek részt!

Az U14-es és az U16-os korosztály részére is 2019. május 25-én szervezzük meg az eseményt a Jégpalotában. A verseny egész napos lesz, kis pályán zajlik majd és a szabályok tiltják az ütközést.

A rendezvényre a regisztráció 2019. április 1-jén indul, ahol csapatok nevezését várjuk. Fontos, hogy nem egyesületi csapatokat várunk, hanem akár különböző egyesületekből is érkezhetnek játékosok egy csapatba, összeállhatnak barátok, ismerősök és bármilyen, általuk választott név alatt elindulhatnak a 3-on-3 Ice Hockey Challenge megmérettetésen. Egy a lényeg, hogy az U14-es korosztályba jelentkezők 2005-2006, az U16-os korosztályba jelentkezők pedig 2003-2004-es születésűek legyenek. Az talán a név alapján is egyértelmű, hogy három a három ellen játszanak majd a csapatok. A jelentkező csapatok minimum létszáma 6+1!

Észak-Amerikában bevett szokás és nagy divat, hogy a szezonon kívül ilyen típusú játékokat szerveznek a különböző korosztályokban. A Hungary Talent csapata 2015 óta gondolkozik azon, hogyan lehetne ezt a fajta rendezést behozni Magyarországra. Idén kifejlesztettük a szabályokat és végre elindítjuk a sorozatot! Kövessetek minket itt a honlapon és a Facebook oldalunkon, és hamarosan még több információt tudhattok meg erről a nagyszerű kezdeményezésről!


Üdvözlettel,
A szervezők