A Hungary Talent és a névadó szponzor XCBlade idén már harmadik alkalommal szervezi meg közösen az XCBlade 3on3 Ice Hockey Challenge tornát.

A regisztrációs időszak március 1-től március 31-ig tart.

Minden évben egy napon szerveztük két korosztálynak az eseményt - a tavalyi évben azonban túljelentkezés volt, és nem is tudtuk minden csapat nevezését elfogadni.

Idén, csak úgy mint tavaly, külföldi csapatok is érdeklődtek az esemény után. Épp ezért két külön napon szervezzük a két korosztálynak a tornát: az U14 2021. május 15-én szombaton, míg az U16 2021. május 16-án vasárnap méri össze erejét a budapesti Vasas Jégcentrumban.

Több csapatnak is szerettünk volna lehetőséget adni - főleg a tavalyi tapasztalatokból kiindulva -, ezért mindkét korosztálynak lehetősége lesz "fokozatot" is választani, hiszen két szintre lehet jelentkezni: AAA és AA tornára, mindkét szinten 10 csapat nevezését tudjuk elfogadni.

Minden csapat 5 1x18 perces meccset fog játszani.

Minden csapat kupát kap, illetve minden csapatból megválasztjuk a legjobb játékosokat - az első három gárda pedig egyedi érmekkel is gazdagodik.

A torna szabályai a menüben érhetőek el - az eseményekről pedig több cikket is találtok a weboldalunkon és a Facebook oldalon.