Tanulj külföldi edzők útmutatása alapján és válj jobb jégkorongozóvá!

A festői táj közepén fekvő Altis hotel olyan komplexumot kínál immár négy éve, amely nem véletlenül kedvelt úticélja a KHL-es csapatoknak a szezon előtti felkészülési időszakban. A jégpálya mellett edzőterem, medencék és focipálya is található - így egészen biztos, hogy a feltételek adottak ahhoz, hogy olyan képzést kapjanak a résztvevők, amitől jobb jégkorongozókká válnak - emellett pedig új barátokat is szerezhetnek a turnusok alatt.

A gyerekek a jeges tréningek és a száraz felkészülés legmodernebb formáival ismerkedhetnek meg a táborok alatt - természetesen külön kapusedző foglalkozik a hálóőrökkel, s a különböző korosztályok is egyéni edzésmódszerekkel készülnek a szlovákiai táborban.

A táborra 7-16 év közötti gyerekek jelentkezését várják a szervezők. A részvételi díj tartalmazza a négycsillagos szállást, a napi 5 x étkezést, illetve a jégbérlés és az edzők díját is.

További információkért keressék Babic Vladimírt-t a +36/30 563 2244-es számon vagy a babic.vladimir@hungarytalent.hu e-mail címen!