Összesen 3 edző és 2 segítő edző fejleszti majd a fiatal kapusokat a 4. Europe Summer Camp során!

Minden évben nagyon fontos nekünk, hogy tapasztalt és jó edzők legyenek a táborban a kapusokkal.

Az első évtől kezdve a Europe Summer Camp kapusainak vezetőedzője Székely Csaba.

Eddig mindig azt írtuk, hogy fiatal edzőről van szó, ugyanakkor már 10 éve edzősködik és rengeteg tapasztalattal rendelkezik - ami pedig még ennél is fontosabb talán, hogy óriási érzéke van a gyerekekhez!

Nagyon sokat dolgozik azért, hogy minden nap jobb legyen, rengeteg továbbképzésen és külföldi tanulmányúton vett már részt - a tavalyi szezon pedig sok szempontból az eddigi legeredményesebb volt neki, hiszen például az U20-as válogatott edzőjeként továbbjutottak a Divízió 1/A-ba!

Mindezt azért írjuk le, mert a kapus tábort évről-évre szeretnénk színvonalasabbá tenni!

Frank Brazdil - tavaly először volt nálunk a cseh szakember, aki már 7 szezon óta az amerikai WSHL bajnokságban dolgozik kapusedzőként. A karrierje során megfordult már a Texas és a Springfield csapatainál is, most pedig San Diegoban dolgozik - minden nyáron találkozhatunk vele sok kapus táborban, tapasztalt, rutinos edzőről van szó.

Tavaly sokat beszélgettünk vele a Europe Summer Camp-ről, és kiderült, hogy nagyon meglepődött, mert kevés ilyen jól szervezett tábort látott és nagyon tetszett neki a fiatal magyar kapusok edzés morálja, illetve az, hogy mennyire szeretnek tanulni. Nála már tavaly sem volt kérdés, hogy idén is csatlakozik edzőként!

Duschek Dávid - aktív kapus, aki Székely Csaba mellett kóstolt bele az edzősködésbe, mert bár a kapuban profi játékosként sok év alatt rengeteg dolgot megtanult, de a gyerekeket tanítani teljesen más, mint egy rangadó.

Nagyon örülünk, hogy Dusi idén is az edzői stáb tagja lesz és továbbadhatja a tapasztalatát sok fiatal hálóőrnek.

Segítő edzők

Ádám Beke - junior kapus, aki már tavaly velünk volt a táborban és segítette az edzőket a száraz és jeges edzéseken.

Szlovák kapus, aki a Slovan Bratislava junior csapatában véd és többszörös szlovák korosztályos válogatott.

Fekete Bence - junior kapus, aki a tavalyi szezonban a Vasas junior csapatában védett, és nem véletlenül lesz idén is velünk a Europe Summer Campben, hiszen a vezetőedzővel, Székely Csabával évek óta együtt dolgoznak, illetve az is fontos, hogy a segítőknek és az új edzőknek is legyen érzéke a gyerekekhez, Bencének pedig van, ezért választottuk ki és nagyon örülünk, hogy idén is a csapat része!

Az első edzői gárda tehát, akiket bemutattunk, majdnem semmit sem változott a tavalyi felálláshoz képest! Jövő héten a Powerskating edzőt mutatjuk be, egy dolgot pedig máris elárulhatunk: ő most először lesz velünk a Europe Summer Campben!