A Hungary Talent vezetői által megálmodott Europe Summer Camp 2021-ben is folytatódik - immár ötödik alkalommal. A jövő évben is két turnusban várjuk a 7-16 éves játékosokat 2021. július 11-16. és 2021. július 17-22-e között. Már 2020-ban terveztük, hogy buszt indítunk mindkét turnusnak Budapestről, ezt azonban a koronavírus keresztülhúzta - 2021-ben azonban meg is valósítjuk az ötletet ezzel megkönnyítve az oda- és hazajutást!

2020 a koronavírus éve volt, ami sokak számítását húzta keresztül - szerencsére még a nehezített körülmények ellenére is sokan szavaztak bizalmat a Europe Summer Campnek, és egy nagyon jó hangulatú, hasznos edzőtábort tudtunk megszervezni.

Természetesen az előző alkalmakhoz hasonlóan külföldi szakemberek iránymutatásával zajlik majd a munka a jégen és azonkívül is gyönyörű körülmények között, a Namestovo Hotel Altisban - ahol a medencétől, az edzőtermen át a jégpályáig minden egy helyen van. A mezőnyjátékosok táborával párhuzamosan kapus tábor is zajlik majd, hogy a hálóőrök is a legmodernebb edzés módszerekkel tudjanak fejlődni. Nagyon színes programot raktak össze újra a szervezők, ami garantálja, hogy a játékosok a fejlődés mellett rengeteg élménnyel és új barátokkal gazdagodnak majd.

A regisztrációval kapcsolatos minden egyéb információt megtalálnak a három nyelvű információs kiadványunkon és a honlapunkon: http://hungarytalent.hu/europesummercamp/.

Már nagyon nagy tapasztalatunk van az események szervezésében és lebonyolításában, így 2021-ben egy különlegességgel is készülünk - ezt azonban csak később jelentjük be, addig is lehet találgatni, tippelni.

Reméljük, találkozunk 2021-ben is és együtt készülünk fel egy sikeres jégkorong szezonra!